Lichaamspakking

Rhassoul of Ghassoul

Ghassoulpoeder is een vulkanische klei uit de Moulouya vallei in Marokko. Ghassoul komt uit het Berbers en betekent letterlijk vertaald: ”wassen”. Het poeder bevat een hoog gehalte magnesium, ijzer, calcium, kalium en natrium. Rhassoul reinigt en neutraliseert de talgproductie. Verwijdert gifstoffen en vermindert zwelling en ontstekingen. Daarnaast reguleert de klei de stofwisseling en verbeterd het de circulatie. Het is een zeepvrij en natuurlijk product.

lichaamspakking

De behandeling begint met de huid te scrubben door middel van een huidborstel of zeezout waardoor de dode huidcellen worden verwijdert en de huid perfect wordt voorbereid. Daarna wordt de huid ingesmeerd met de rhassoulpakking en gewikkeld in folie en kunt u 20 minuten genieten van een moment van totale ontspanning. De warmte van het lichaam versterkt de werking van de pakking. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met een warme douche en de huid ingesmeerd met een voedende crème of olie.

gezichtsmasker

De gezichtshuid wordt gereinigd en zachtjes gescrubd, dan wordt de klei aangebracht die 15 minuten moet inwerken. Nadat de klei er af gehaald is, wordt het gezicht gemasseerd met een voedende gezichtscrème.

 

Binnenkort:

  • Detoxwrap
  • Moorpakking