Afslanken

AFSLANK /DETOX BEHANDELINGEN

De afslank/detox behandelingen zijn zeer geschikt voor

 • plaatselijk afslanken
 • huidverslapping
 • hermodelering na zwangerschap (min. 9 maanden na bevalling)
 • ter ondersteuning van een dieet
 • Verbeteringen in uw bloedcirculatie;
 • Afvoeren van afvalstoffen in uw lichaam;
 • Een algemene huidstructuur verbetering;
 • Vetverwijdering;
 • Meer vitaliteit;
 • Ontspanning en stressvermindering;
 • Verwijdering van vochtophopingen;
 • Striae vermindering;
 • Effectieve cellulitis aanpak.

Geen behandeling bij;
Koorts
Hartklachten
Bloeddrukproblemen
Kwaadaardige tumoren
Zwangerschap
Bloedverdunnende medicatie

Alleen op gezonde, zowel fysieke als mentaal, personen kunnen deze intensieve massage toegepast worden.

Cosmetische bindweefsel voor cellulite en striae

Een afslankingsmassage die cellulite en vetcellen aanpakt met verschillende massagetechnieken zonder chirurgische ingreep.

Op de weegschaal zal je weinig verschil merken maar je verliest gegarandeerd centimeters.
De massage vernietigt de onderhuidse vetcellen door ze letterlijk stuk te duwen en drijft vervolgens de vrijgekomen afvalstoffen af.

Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. De kuur bestaat uit 5 of 10 behandelingen.
U komt de eerste 5 weken elke week. Wanneer het nodig blijkt wordt de behandeling hervat afhankelijk van het behaalde resultaat. Men mag na 4 behandelingen al enige resultaat verwachten.

Bindweefselmassage is niet geheel pijnloos vooral de eerste behandelingen omdat vaak het bindweefsel verkleefd is. Tijdens de behandeling wordt de druk van de massage geleidelijk opgevoerd. Bovendien wordt de massage ook minder pijnlijk naarmate de kuur vordert.
Aangezien cellulite een terugkerende kwaal is, raden we na afloop van de kuur een onderhoudsbeurt om de drie, vier weken aan. Ook gezonde voeding, veel water drinken en beweging is uiteraard belangrijk.Naarmate de kuur vordert is de pijn minder.

Pressotherapie (compressie)/ Manuele Lymfedrainage

Pressotherapie is een techniek die gebruikt wordt bij zowel de cosmetische therapie, fysiotherapie, oncologie als angiologie (arteriële doorbloedingsstoornissen) voor drainage en om oedeem in bloedvatenstelsels en lymfestelsels te reduceren. Het activeert de circulatie van het (bloed)vaatstelsel en het lymfestelsel en stimuleert hierdoor de absorptie van extracellulair vocht en draineert dit naar de organen.

Bij pressotherapie krijgt u een lymfedrainagepak aan. Het pak is onderverdeeld in meerdere delen die zich langzaam aan met lucht vullen. Deze methode richt zich op uw lymfesysteem. Door een luchtdrukmassage van buik, heupen, armen en benen en lymfedrainage te combineren wordt de circulatie in uw lymfesysteem en bloedvaten verbetert.Het pak is onderverdeeld in meerdere delen die zich langzaam aan met lucht vullen en weer leegloopt. Deze methode richt zich op uw lymfesysteem. Door de zachte druk worden de lymfevaatjes open gezet, waarna de afvalstoffen verwijderd worden.

Het lymfesysteem is een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. De lymfe is een kleurloze stroperige vloeistof die de cellen voedt en reinigt. Ze representeren ongeveer vijftien procent van ons totale lichaamsgewicht. Wanneer de lymfecirculatie niet meer goed werkt, zwakt het organisme af en reinigt het zichzelf niet meer voldoende.
Het verminderen van vet- en vochtophopingen, als behandeling voor adertjes, een zogenoemde sinaasappelhuid of vermoeide benen (restlesslegs). Ook kunt u pressotherapie inzetten als nabehandeling van liposuctie of operaties. De massagetechniek is rustig en zacht, wat voor een pijnloze en aangename ontspannende behandeling zorgt.

INFRAROOD

De infraroodfunctie stimuleert de cellulaire stofwisseling, zorgt voor cel vernieuwing en helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen. Ontgift het lichaam. Door een te hoog niveau van stress en toxiciteit (giftigheid) wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen aangetast. De infrarood geeft cellen weer een boost die dit nodig hebben. De stofwisseling zal verbeteren en het bevordert de bloeddoorstroming. Infrarood zorgt voor een betere vetverbranding door warmtestralen die tot 4 cm onder de huid binnendringen. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Het is alsof de batterij van ons lichaam wordt opgeladen. De infrarood bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer energie.

Wat kan een lymfedrainagepak voor je doen?

De voordelen van een lymfedrainagepak  zijn talloos. Door pressotherapie te combineren met bodysculpting (manuele bindweefselmassage icm afslankende bodypakking) kunnen we fantastische resultaten behalen op het gebied van vet- en cellulite verwijdering, striae en litteken vermindering plus een algemene verbetering van uw huidstructuur.

Tijdens een behandeling van 30 minuten verbrand je ongeveer 500 à 600 kcal.

Een kuur bestaat uit minimaal 5 behandelingen 1x in de week met een onderhoudsfrequentie van 1x in de 5 á 6 weken.

DETOXWRAP

Heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen tussen de vetlagen in de huid. Als tweede doelstelling is om over het gehele lichaam centimeters kwijt te raken. De Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Het is een mooie tool voor bij de start van een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. Het lichaam zit dan vol afvalstoffen van de medicatie.

Tijdens de behandeling wordt je van kop tot teen ingewikkeld met windels welke gedrenkt zijn in een kleioplossing. Over de windels wordt een sportief pak aangemeten, waarna je gedurende 1 uur lekker gaat uitrusten. Tijdens dit uurtje zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

 

Prijs;
(1) Pressotherapie 45 minuten € 45,00

(2) Bindweefselmassage per zone 30 min € 45,00

(3) detox wrap 60 min € 75,00